Ida Björn

18 tur

Insåg just att jag är fruktansvärt dålig på uppdatera min blogg. 


Just nu är det en lite drygt tid på jobbet. Vi håller på med vårat sommar schema. När vi lägger vårat sommar schema så ska vi list ut hur vi vill att vår sommar ska se ut dvs från midsommar veckan fram till i slutet av augusti. Som ni förstår så är det galet många veckor, men det är bara bita i det sura äpplet och försöka pussla ihop detta. 
Jag avundas inte dom som efter diffen ska försöka pussla ihop vårt schema för det saknas så sjukt mycket folk överallt. 
Min kära man ifrågasätter mig några gånger varför vi inte tar in vikarier och varje gång så påminner jag honom om att vår inskolnings tid inte bara är nån vecka som på andra ställen utan hos oss på operation så är inskolningen MINST 6 månader. Har man haft inskolning i 6 månader så är man inskolad på EN klinik dvs antingen på neuro eller samvården eller kirurgen. Ska man vara inskolad på alla dessa kliniker så tar inskolningen MINST 1 år. 
Som ni förstår så är det rätt svårt att få vikarier bara över sommaren. Inte många som vill bli inskolade bara för att vara vikarier efter så lång tid. 

Känns lite nu som... Får se hur mycket man får jobba över i sommar... 

Igår så jobbade jag 18 tur. Det betyder att man jobbar till kl 18. 
Även idag så jobbar jag till 18 tur. När man jobbar våran 18 tur så ska man alltid vara beredd på att det blir övertid. Eftersom det är vi som jobbar till 18 som är kvar när alla andra slutar senast kl 17. Är det då någon operation som drar över på tiden så är det vi som får stanna kvar och göra färdigt den. 
Inte alltid så roligt, men nån måste ju vara kvar så då är det bättre vi har en 18 tur som tar en sån smäll en att det alltid måste vara de som är på just den salen som måste jobba över. 


Ihelgen som var så hade vi Nicklas lillebror på besök då hans föräldrar var på nöjen. Vi hade en lugn och trevlig helg. Cili och Linus busade hela dagarna. Sen på lördag EM så bestämde vi oss för att baka. Så vart 3 plåtar men bullar, flertal cornflakes kakor och chokladbollar. 
Nu på fredag då jag är ledig igen så blir det att baka ännu fler bullar så vi kan frysa in massor så man har någon fika när man får oväntat besök 😉 

Ihelgen blir det jobb. Jobbar lördag, söndag och måndag kväll. 
Kommer bli tufft med 3 kvällar på rad men det är jag själv som lagt så, så jag får skylla mig själv 😂 haha 

Näe, nu vet jag inte vad mer jag ska skriva så ni får ha en bra dag på jobbet, skolan eller hemma. 
Pussar å kramar i massor!