Ida Björn

Tillbaka till verkligheten
I fredags packade vi in oss i bilen och for till svärfar i fredrika. Alltid lika skönt att fara dit. Min fristad. Släppa alla måsten och bara vara och njuta av nuet. 

När vi anlände i fredags vart det inte många knop gjorda. Vi åt tacos och sen satt vi bara i soffan och umgicks och såg tv. I lördags efter frukosten och en tur på affären så packade vi in oss i bilen och åkte upp till rävlyan , en pulkabacke i fredrika. Cili tyckte det var super kul att åka bob där utför. Första gången åkte jag med henne men andra gången så åkte hon själv. Hon skrek hela vägen ner av lycka. Hon älskar fart och snö. 

Efter ha åkt några gånger så vart det lite kallt så då satt vi oss runt elden och grillade körven och drack varm choklad. 
Efter vi grillat och värmt oss så åkte jag och Cili ett sista åk (och gjorde världens vurpa men vi låg i snön och skrattade) sen packade vi in oss i bilen och åkte hem. Resten av kvällen så satt vi bara i soffan. Vi såg mello på kvällen. Bara två bidrag som va något att ha, resterande bidrag sög hästballe. Får väl se om nästa deltävling är bättre. 

I söndag så satte Nicklas och Cili på sig skidorna. Cili börjar vara riktigt duktig. Själv hade jag "bajsvakt". Björn tyckte nämligen det var lite kallt ute så han ville inte bajsa men tillslut kom paketet, men det vart många promenader den dagen. Haha. Detta med vinter och Björn är lite små roligt. Han fryser ju ganska lätt som ni förstår men han ÄLSKAR snön. Han är gärna och klättrar i snö högarna och springer i pudersnön. 

Vi åkte hem igår på dagen. Cili fick se många av tomtens renar som äter upp sig nu till nästa julafton. 

Igår när vi kom hem så skulle Nicklas klippas. Först tänkte vi ta trimmern och ta på längsta men vi hittade inte tillsatsen till den så man kan raka och ha kvar lite längd. Slutade med att jag fick ställa mig och klippa för hand. Vart väl inte världens bästa klippning men både jag och Nicklas vart nöjda över klippningen och det vart 99,9% jämnt runt huvudet och Nicklas blev av med en del hår. 

Idag är det jobb som gäller. Ett kvälls pass. Ganska skönt att jobba kvällar tycker jag. Inte behöva känna stressen över att typ alla patienter ska ner på op samtidigt och dessutom försöka hinna mer ronderna med läkarna. 

Hoppas ni där ute i vårt avlånga land har haft en lika bra helg som oss och att ni får en bra dag i kylan 🙃