Ida Björn

Ojoj nu vare länge sen sist!
Flera månader sen jag skrev sist. Skämes tametusan... Haha.

Ja, det har hänt sjukt mycket sen jag skrev sist. Haha. Ruthan är snart 10 månader gammal. Hon står helt själv och går med stöd runt överallt. Hon klättrar på allt. Bästa hon vet är att klättra upp i soffan och krypa snabbt i från oss när hon blir påkommen. Hon har 4 tänder på gång samtidigt. Ja, en hel del har som sagt hänt.

Min älskade prinsessa Cili, hon har börjat förskoleklass eller 6års som jag säger. 3e dagen idag och det går hur bra som helst. Hon trivs som handen i handsken. Dock lite jobbigt att måsta gå och sova tidigt och kliva upp tidigt, men väl uppe så är hon super taggad på skolan. 

Jag har bestämt att gå minst 10 000steg per dag iaf måndag - fredag. Eftersom jag ändå måste lämna och hämta Cili varje dag så passar jag och Ruthan på att ta en liten promenad innan vi går hem och äter frulle. 
Min viktresa går rätt trögt just nu, men jag har nått mitt första delmål, 92kg. Det var det jag vägde när jag vart gravid med Ruthan. Idag pendlar jag mellan 90-91kg. Mitt nästa delmål i min viktresa är 89kg eftersom jag inte vägt under 90kg iaf de senaste 6 åren. Nu när jag och Ruth tar våra promenader så borde det inte vara några problem att gå ner 2 kg till innan september är slut. 

Svamp säsongen är i full gång. En del kantareller har hittat hem till oss, men tänker att mer kommer det bli. Speciellt nu när det kom en del regn. Första året som Nicklas plockar gula kantareller. Inte lika kul som att plocka trattisar och det håller jag med om för när man väl hittar gula är det inte lika många som trattisar. Trattisar är som ett jävla hav när man väl hittar dom. Går fortare att fylla en kasse med trattisar än gula om man säger så. Haha. 

Annars äre inte så mycket nytt under taket här. Eller jo! Jag har ju fasen börja med körkortet! Har övningskört dryga 1,5månad. Igår körde jag i Umeå för första gången. Kändes lite nervöst, men gick väldigt bra. Var de där jävla rondellerna som var jobbiga! Förstår varför gamlingarna bara håller sig i yttre fältet. Haha. Men även rondellerna ska jag väl bemästra tillslut. Risk ettan ska jag göra inom de närmsta månaderna. Min syster har restaurang chansen och i den finns kuponger till en körskola i Umeå och en av kupongerna var halva priset på risk ettan. Sååå snäll som hon är så gav hon mig dom kupongerna! 

Näe, nu ska jag känna lugnet en stund innan Ruthan vaknar och det är dags att hämta Cili.