Ida Björn

Friheten

Förra veckan var en lite små jobbig vecka på jobbet. En hel del svåra operationer med krävande operatörer och narkosläkare. Som tur hade jag en kort vecka och tog helg på torsdag. Nicklas och Cili hämtade mig på jobbet och vi for och hämtade upp Rasmus och sen vidare mot brattby för att hämta upp Linus och efter det så vände vi nosen mot min fristad fredrika 😁 

Som alltid så infaller ett lugn i min kropp så fort man kommer till fredrika. 
Första kvällen vart det inte så mycket gjort. Vi käkade och sedan såg vi på idol. Efter Cili somnat gick vi på en lång promenad med Björn sedan kallade sängen rätt fort på mig. 
På fredagen efter vi klivit upp och ätit frukost så bar det ut i skogen för att plocka lingon. Pojkarna plockade ihop lite över 30 liter lingon så när allt var rensat så vart det 30 liter rensade lingon. 
På kvällen gjorde Kjella en otroligt god köttgryta som alla fick en ordentlig mun orgasm av 😍😍 
Efter maten så drog Linus och Nicklas och fiskade. Jag, Rasmus och Cili stannade hemma och lekte lite kurragömma. Jätte roligt som vanligt. Efter en stund så gick vi in. Rasmus gick upp och på Cili, ett önskemål av henne. Jag och Kjella satt och surrade och såg tv. Nicklas och Linus kom tillbaka från sin fisketur utan någon lycka. 
Sen vart det fruktsallad och idol. Vart riktigt nöjd över vilka som gick vidare till fredags finalerna 😁😁 
Efter idol tog vi på oss kläderna och gick ut för att leka mörker kurragömma. Det är något som är så otroligt roligt, man blir aldrig för gammal för det 😁😁😃😃 
När klockan var 23.30 så släcktes gatlyktorna och då gick vi över till Nicklas farfars gård. På baksidan där var det jävlar i mig kolsvart. Vi hann bara köra en gång så kom en av grannarna ut med hunden och ficklampa och kollade vad vi gjorde. Kanske inte det bästa att springa runt ett hus, där ingen bor just nu utan har som sommarstuga, när det är kolsvart ute. Speciellt inte efter det varit inbrott i en stuga i närheten natten innan. Så tyvärr tog det roliga slut rätt fort då vi inte ville ha några problem. 

Vi hade en riktigt bra helg uppe i fredrika. Inga måsten. Utan bara göra det vi själv kände att vi ville göra. Vädret hade dock kunnat vara lite bättre, men som sagt vi hade ändå rätt roligt. 


Vi har fått hem både våran nya soffa och säng. Känns roligt med lite nytt i huset. Sov första natten i vår nya säng inatt. Nicklas tyckte den var jätte skön. Jag tyckte däremot den var på gränsen för hård, men den blir väl kanske lite mjukare med tiden. 
Soffan är iaf helt underbar. Mycket större så nu kan vi sitta inne i vardagsrummet när vi har besök och alla ryms dessutom 😁 förut rymdes bara 3 stycken i soffan. Vår nya soffa är 7 sitsig 😄😄 

Förra veckan blev vår cykelkärra stulen. Vart så arg när jag såg det, men tyckte mest synd om Cili för hon blev verkligen jätte ledsen över det. Hon kunde inte förstå att någon tagit den. 
Jag skrev ett inlägg på fb angående detta. Igår när vi kom hem så var det en kille som på ut en bild i mitt inlägg. Han hade hittat vår cykelkärra. När vi berättade det för Cili så var det ren lycka hos henne. 
Nicklas for och hämtade den. Den hade gått sönder lite mer i ryggstödet men den var tillbaka iaf. Dom som tagit den hade lämnat en skruvmejsel i kärran och det satt en socke fast knuten runt pinnen som ska sitta fast i cykeln. Så med andra ord hade de knutit fast den med en socke i sin egen cykel. 

Nu är det tillbaka till verkligheten. Arbete. Idag har jag en 18 tur. Får hoppas på en lugn dag. Orkar inte en repris på torsdagen. Då var det ren kaos på sista operationen.. 
Nicklas har slutat på yamaha center och börjat på samma jobb som han hade förra året denna tid. Så i vinter kommer han sitta i den där jäkla traktorn igen och ploga e4an. Samtidigt som jag hoppas det blir mycket snö så han får jobba och tjäna pengar så hoppas jag på lite snö så vi får träffa honom något. 
Förra vintern så kom det i skov. Vissa veckor såg man honom inte alls och vissa veckor var han bara hemma. 

I helgen nalkas det jobb för min del. Hoppas det blir en händelserik helg med massa roliga annorlunda operationer. Hatar helgerna då man bara sitter. Tiden går så sakta då. 
Är för övrigt ledig torsdag och fredag i veckan. Funderar att gå på biblioteket med Cili på torsdag. Va länge sedan och fick låna någon bok. Ska försöka införa det igen iaf 1 gång i månaden. Måste även ta mig än det stora tvättberget i tvättstugan! 

Nu är jag framme i Umeå igen. Hoppas ni får en bra dag vart ni än befinner er 😊