Ida Björn

Ledig måndag
Gud så underbart med en ledig måndag. Speciellt när man är lite snorig som jag är. 
 
Cili sitter vid köksbordet och äter en sen frukost och kikar på film på min mobil. Björn ligger på sin kudde i köket och tuggar på ett ben. Jag sitter framför datorn och bara känner lugnet. Kan en måndag starta på ett bättre sätt? 
 
Idag ska mamma komma hit. Vi ska fara på Falhgrens här i Nordmaling och köpa lite trädgårds saker. Vi ska gräva om rabatten på framsidan och sätta nya blommor. Ska även köpa lite andra blom saker och blommor så denna gård blir med "hem trevlig". Det känns verkligen skönt att man får göra precis vad man vill när man bor i hus. 
 
Fick veta igår att på fredag ska vi ÄNTLIGEN få hämta Cilis säng. Det känns lite extra roligt faktiskt. Får bara hoppas att den får plats på det stället jag har tänkt i Cilis sovrum. 
 
Imorgon är det jobb som står på schemat. Det ser jag faktiskt fram emot en hel del. Många brukar kanske tycka att det är jobbigt att gå till jobbet, men det gör inte jag. Jag trivs så otroligt bra på mitt jobb och med mina kollegor, så jag ser alltid fram emot att fara på jobbet. 
 
Jag kommer lägga upp bilder här senare ikväll på mitt och mammas trädgårds arbete :D 
Kommer även lägga upp en bild på fredag när Cilis säng anlänt och är ihop monterad :) 
 
Hoppas ni har en bra måndag där ute i Sverige :)