Ida Björn

Ultraljud
Idag var vi på vårt ultraljud. 
Snacka om att nerverna va på hel spänn. Ni som läst mina tidigare inlägg vet att huvudet har spelat mig många spratt under nättern. 
När barnmorskan satte proben mot magen så tog det ca 2 sekunder så såg jag ett litet huvud där inne. 
Så Cili ska med säkerhet nu äntligen få bli stora syster. Allt såg helt perfekt ut på ultraljudet. Beräknat datum för förlossningen vart framflyttat ca 1 vecka. Så istället för 20 oktober så är vi beräknade 2 november ish. 
Efter ultraljudet så fick vi sitta och vänta en stund sen fick vi träffa läkaren. Vi pratade igenom förloppet med Cilis födelse och mina tankar och idéer runt allt nu. Vi kom överens om att jag skulle gå hos en aurora barnmorska och se om det hjälper mot min rädsla annars får vi planera in ett snitt i framtiden. Jag kommer få träffa läkaren igen efter sommaren och då får vi se vart jag står runt allt detta. 
Just nu är det bara kaos i mitt huvud. Jag är så sjukt glad över att få en unge till så Cili får ett syskon, men samtidigt så är paniken på topp över det som väntar i slutet av oktober / början av november, men jag har en läkare som verkligen ser mig som person och förstår och respektera mina tankar och åsikter runt allt. 

När jag kom hem efter en lite smått kaosig dag (dock inger jämfört med hur resten av veckan sett ut) så visade jag Cili ultraljuds bilderna. Vart väl inte världens bästa bilder då det var en som utövade gymnastik i magen 😂 

Nu ligger jag redan i sängen efter denna dag. Känns otroligt skönt. Fogarna är inte på topp då jag måste springa (inte jogga utan SPRINGA) på jobbet, men det är skönt att man kan komma hem och trycka i sig föda och sen pallra sig upp för trappen och lägga sig. Dock lite skum känsla då mamman i huset lägger sig före 4,5 åriga dottern i huset 😂😂 

Näe, nu ska jag känna lugnet och sen sova 😊 godnatt 😁