Ida Björn

Våren är här
Idag känner man verkligen av våren på riktigt. Så otroligt skönt väder det är ute.

Dagen för familjen Björn har gått i effektivitetens tecken. Imorse så klev Nicklas upp tidigt för att hjälpa min bror att dra in hans dotters EPA till Umeå för besiktning. 
Jag och tjejerna dog en välbehövlig sovmorgon fram till kl 9.30.
Väl vaken och uppe så blev det en seen frulle och sen kom städmonstret fram i mig köket och nästan skinnande rent förutom golvet. T.o.m. Ugnen är ren och det hör inte till vanligheten. Haha. 

Sen när Nicklas kom hem så klädde vi på oss och gick ut. Jag satte mig däremot i bilen för att fara på fahlgrens för att köpa plantjord. 
När jag kom hem med åtta säckar jord så började vi plantera våra frön som jag fick av min syster i present och även några som jag köpt själv. Att sitta på huk och gräva med händerna i jorden får mig att bli nostalgisk, speciellt när Cili hjälper till. Min pappa var en man med många gröna fingrar. Vi hade potatisland, jordgubbsland, grönsaksland, rabarber och bärbuskar av alla dess slag når jag växte upp. 
Det kommer vara underbart när man i sommar kan gå och dra upp en morot ur sitt egna land och tvätta av den i daggen på gräsmattan och gnaga i sig den 😍💖





Ikväll när barnen gått och lagt sig blir det att plocka ner massa skåpluckor och måla i köket. Budget renovering blir det i vårt kök, men det kommer bli bra. Vad som helst blir bra bara jag slipper allt det blåa i vårt kök. Haha.

Näe, nu mina vänner så måste denna mamma börja med någon middag annars börjar familjen bli griniga 🤦‍♀️🤣