Ida Björn

gravidvecka 29
Jag kommer nog aldrig förstå det härliga med att vara ledig en längre tid. Jag blir så fruktansvärt uttråkad bara efter en vecka. Denna semester har varit värre än de andra då man knappt kunna göra något pga värmen. 

Förra semestern så blev det massa gjort här hemma. Jag och Cili hade garageloppis, Cili hade två kalas och vi rev tapeter i både lill hallen och toan nere. 
Denna semester har vi inte gjort ett skit. Eller ja, Cili hade kalas för familjen men annars har vi typ bara varit hemma. 

Nu börjar denna sommar vara härlig  lagomt varmt på dagarna och man kan sova på nätterna utan att hålla på så av värmen 😍 

Under veckan som varit så har jag hjälpt syrran med några små saker inför deras hjältehelg, som jag för övrigt vet att ni inte kommer missa utan självklart kommer bi ta del av denna roliga helg på gammlia 😁 
Jag, Nicklas och Cili kommer vara där både på fredag och lördag som funktionärer. Vi kommer absolut få en helg som vi aldrig glömmer 😁 

Nicklas fyller för övrigt år på lördag. Vi kommer fria hans dag på gammlia sen kanske vi äter något gott på kvällen 😊 funderade på att vi skulle ta in på hotell fredag till lördag som lite firande men pengarna rullar inte in förrän nästa vecka så vi får ta det någon annan dag, förhoppningsvis innan min lilla inneboende kommer på rätt sida av min kropp. 

På tal om min inneboende. Denna vecka är vi i gravid vecka 29. Känns lite overkligt för det är inte så jätte länge kvar till bf, men samtidigt när man tänker efter så är det ändå väldigt länge kvar. 2,5 månad typ. Den här och nästa månad måste det sista köpas in. Spjälsäng och skötbord. Tur vi har IKEA i Umeå 😁 sen skulle jag även vilja måla om rummet som bebisen ska ha som sitt rum, men det blir nästa månad då Cili börjat förskolan igen efter sitt sommarlov 😄 sen är vi som fit for fight 😉

Nästa helg skulle vi egentligen på bröllop. Hade sett fram emot att fara, men det blir inget av. Bruden och brudgummen tog tillbaka sin inbjudan till våran familj. Varför? Ja du, när jag ringde och frågade fick jag ett vagt svar "det är inte kul att höra att man härmas". Frågade då om fler orsaker men bruden hade tyvärr glömt bort orsakerna. 
Efter att ha pratat med bruden och insett att vi nog inte kan lösa detta problem så la jag på. Efter några minuter ringde den blivande bruden upp och ställde en fråga som jag inte vet varför man ens ställer. 
"Om ni nu har så dålig ekonomi så varför skaffar ni då ett barn till?" 
Vi har inte den bästa ekonomin. Det är bara jag som har en fast anställning. Nicklas hoppar mellan jobb. Vi kan inte åka på semester varje sommar. Vi väljer att semestra på hemmaplan. Typ en vecka i fredrika, perskär eller Brönet. Vi väljer att lägga pengarna för en semester på huset. Vi har som sagt inte den bästa ekonomin, men vi klarat oss varje månad och vi har pengar kvar varje månad. 
När denna blivande brud ifrågasatte min framtid på detta sätt så bad jag denna fara och flyga långt åt helvete. Jag sa till denna människa att radera mig helt ur sitt liv. Enligt min mening så säger man inte en sån sak utan att ha som mening att såra någon. 
Det var precis det denna människa gjorde mot mig. Alla människor i min närhet (denna person stod mig otroligt nära) vet att ens ta steget att våga bli gravid igen är oerhört stort för mig. Jag trodde aldrig jag skulle våga bli gravid igen efter vad som hände under födelsen med Cili. 
Det komiska är att typ dagen innan allt detta hände så kom en bröllopspresent jag hade beställt åt detta brudpar. Idag kom den andra och sista bröllopspresent  jag beställt åt dom. 
Tavlan kan vi behålla själv(sjukligt snygg för övrigt) eftersom jag inte gjort den mer personlig åt just dom som jag hade tänkt. Den andra presenten får vi väl behålla och hoppas att någon gifter sig nångång i framtiden så vi kan ge bort den 🤣

Ja ni ser ju att trots denna värme under sommaren så har det hänt ganska mycket för min familj. Det sistnämnda med bröllopet trodde jag aldrig skulle ske någon gång i mitt liv, men men livet rullar på som vanligt. Allt ont bär alltid något gott med sig.