Ida Björn

Juletider

Igår vart det en dejt med min kära moder till stor staden. Vi strosade runt på massa affärer och köpte bort nästan alla julklappar. Har några kvar, men de flesta är iaf köpta. 

Sedan for vi även på Willys och handlade så vi klarar även denna månad med mat. 
På tal om Willys. Jag blir lika chockad varje gång man handlar där. Det är ju verkligen hur billigt som helst att handla där och vi köper aldrig det billigaste alternativen heller. Igår hade jag fyllt en hel kundvagn och då hade jag även köpt en del onödiga saker. Det totala beloppet för allting hamnade på ~2600kr. 

Vart även nya skor till mig själv. Välbehövligt vill jag lova. 

Även söndag så åkte jag till avion. Jag sov på sjukhuset eftersom jag hade beredskap på söndag dag, men när jag kollade med mina kollegor på morgonen så var det hur lugnt som helst så då drog jag ut. 
Köpte en del kläder till Cili. Även någon sak till mig själv och Nicklas hamnade i mina ägor. 

Mitt nästa köp vart Joakim Lundells bok Monster. Så otroligt bra bok. Stark berättelse. Svårt att slita sig från den när man väl börjar läsa den. Läste ut den på knappt ett dygn. Så helt klart ett tips från mig till er att läsa denna. 

Idag är det jobb som står på schemat. Är väl lagomt trött, men det hjälps ej. 
Håller just nu tummar och tår att Cili kommer orka med dagis. Hon har börja bli rätt snorig, men som tur inget mer så vi hoppas att det håller sig där. Nicklas han jobbar och sliter. Tror han jobbat över 7 dagar i streck. 
Antingen så sandar han eller så plogar han. Tycker synd om honom, men det är pengar. Tyvärr så man får se det. Skulle dock vilja ha lite mer tid med honom känns det som nu. 
Får se om han får vara ledig någon helg framöver. Jag är ledig nu alla helger framöver till nyår. Så det känns faktiskt rätt skönt. 

Cili är rätt taggad inför fredag. Då får hon börja öppna sin julkalender. Hon fick välja själv vilken kalender hon skulle köpa i år. Det vart en kalender med 24 olika små böcker från Disney. Så nu har vi en bok per dag fram till jul att läsa. 
Vart riktigt chockad att hon valde en sån och inte en med godis eftersom att hon, likt sin mor och far, är en godis råtta. Men nu kommer hon ha kvar det från sin kalender ett bra tag än bara få en godisbit per dag. 

Köpte även en eltandborste åt henne igår. Tror det kan vara bra inkörs port till att få bort hennes tandläkar skräck. Den lever om och snurrar i munnen. Från början var hon skeptisk men sedan gick det bra. 
Jag sa då till henne "visst är det nästan som de saker som tandläkaren använder?" Hon svarade ja och att det inte va så farligt längre. 

Nu anländer jag i Umeå. 
Ni får ha en trevlig dag där ute i vårt avlånga land 😁