Ida Björn

Fnitter hela helgen
I helgen så har Cilis kusin och min guddotter Evangelin sovit här. Snacka om dessa två är som helan och halvan. Det är otroligt roligt att se dessa två tillsammans. 
Det skrattas och fnittras större delen av dagarna. Det skiljer 2 år mellan dessa donnor. Jag hoppas att dessa två kommer hålla ihop hela livet. Precis som Evangelins storasyster Evelyn och syrrans dotter Cornelia. De två har hållit ihop sedan Cornelia var nyfödd och håller fortfarande ihop. Jag önskar att det blir samma sak mellan Cili och Evangelin. För även fast man har syskon är det jädrans skönt att ha en allra bästa vän man kan prata med eller bara hänga med. 
 
I helgen har det pratas om rätt många olika saker. Många olika frågor från de två brudarna har kommit. Vilka som är deras gudföräldrar. Hur bebisar blir till. Att skitiga barn är lyckliga barn. 
Sen kom vi till olika smeknamn. Vi började med att Ruth kallas för Ruthan, Ruthentuten och tutan. Cili kallas för älsklingen, lill älsklingen, skitunge m.m. Nicklas kallas för gubbajävel och jag för kärring. Evangelin däremot kom på att hon inte har något smeknamn. Så vi bestämde där och då att hennes smeknamn blir Linan. 
Det är ganska roligt det där med smeknamn. Hela mitt liv har jag fått heta Ida Lida Lill Slida. Haha fråga mig inte varför men det var det min pappa kallade mig och det har följt med genom min uppväxt och jag har aldrig hatat det namnet utan det är den jag är. Säger någon det namnet idag så svarar jag glatt. Det var ett namn min pappa gav mig och jag bär det idag med stolthet. 
 
Ruthan växer så det knakar. Den 26:e denna månad så blir hon hela 4 månader. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Under de senaste dagarna har hon kommit på att det är förbenat roligt att räcka ut tungan och tro mig hon gör det typ hela hennes vakna tid. haha. 
Sen har hon börjat få sitta i både gåstolen(som för övrigt är en gul formel1 bil!) och matstolen. Det är jädrans bra träning och även motorik träning. Bara under dagen idag så har hon kommit på att om hon rör en spak på gåstolen så brumar den. Det är lite svårt att få handen rätt varje gång, men snacka om att hon kämpar för det är ju roligt när den låter. Haha. 
När Ruthan sitter i sin gåstol är det lättare för Cili att vara delaktig med, för att hon styr runt henne i gåstolen och hon trycker på knapparna åt Ruth. Jag vet redan nu att Cili kommer vara Ruthans största idol och förebild genom livet precis som min storasyster har varit och kommer alltid vara det för mig. 
Får se hur lång tid det kommer ta innan Cili kommer bli helt galen på Ruth när hon börjar gå och Cili aldrig kommer få vara ifred. Haha. Som det är just nu så längtar Cili tills Ruth blir större så hon kan leka med henne och att Ruth kan flytta in i Cilis rum. Hon har bestämmt att när den dagen kommer så ska hon byta ut sin säng hon har nu till en våningssäng så de kan sova i samma säng. Får väl se vad som händer, men vi har redan "bokat" en plats åt prinsses sängen ute på brönet när Cili väl en dag lessnar på den om inte Ruthan vill ta över den då d.v.s. 
Det är ju en speciell säng som jag fått av mormor Doris så sparas ska den absolut göras. 
 
Imorgon så ska Cili ÄNTLIGEN få fara på dagis igen. Ska bli skönt att äntligen få lite struktur i vardagen igen efter att Cili varit hemma i typ 2 veckor pga den där jädrans förkyldningen. Även Cili ser fram emot det en hel del då hon saknat sina kompisar väldigt mycket. Jag har varit dålig på gå mina steg varje dag nu så även det kommer det bli pli på igen då Cili ska både lämnas och hämtas. Kilonen har sått rätt stila senaste månaden så kroppen måste röra på sig så fettet kan förbrännas och bli till muskler istället. 
 
Näe, nu är det dags att gå kvällspinken med Björn och sedan gå upp och lägga sig i sängen och se Farmen som jag valde bort ikväll och såg Så ska det låta istället. Såg ni inte på det så missade ni något för OJ så roligt det var ikväll och vilka fantastiska gäster de hade med. 
 
Jaja, Puss hej leverpastej ☺