Ida Björn

Väntans tider
Det här med att uppdatera bloggen är väl inte direkt min grej. Haha. 
Jag vet att jag sagt det förr men jag säger det även nu, jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen. Haha 

Idag är det ännu en jobbdag som står på schemat. Vi går in i våran nya schemaperiod idag. Det är väl en så där rolig schemaperiod. Eftersom jag åker buss eller tåg hem så brukar jag lägga schemat efter tåg/buss tiderna. Så antingen jobbar jag 7-16 eller 7-17 och i vanliga fall så brukar jag kunna lägga 7-16 men nu är vi så lite undersköterskor på min avdelning så mina vardagspass är 7-17 till början av juni. 
Fast egentligen ska jag inte direkt klaga. Det blir en hel del tid så jag jobbar typ aldrig en 5 dagars vecka 😃 

Idag går jag in i vecka 15. Snacka om att tiden går sakta känns det som. Illamåendet jag hade dygnet runt har upphört eller egentligen inte, men just nu är det bara på kvällarna och matrelaterat. 
Det är väl inte det roligaste, men jag kan iaf jobba så det är ett stort plus för mig eftersom jag höll på bli galen av att bara va hemma. 

Cili pratar en hel del om sitt lilla syskon. Snacka om en donna som verkligen ser fram emot att bli storasyster. Hon har väl börjat acceptera mer och mer att vi inte kan bestämma att det ska bli en lillasyster utan att att det kan faktiskt bli en lillebror. 

Nicklas börjar ett nytt jobb nästa vecka. Han ska börja som traktorförare på SLU, jag tror att det står för Svenska Lantbruks Universitetet. Han ska iaf köra traktor så långt har jag hängt med. 
På SLU så tar dom typ fram nya potatissorter osv. Han verkar se fram emot att börja där så då är jag nöjd 😊 sen fick han helt underbara arbetstider så även det är ett stort plus i kanten. 
Det är dock bara ett säsongs jobb men han börjar nu 2a maj och slutar i september eventuellt längre om säsongen tillåter det. Så det är ju lite längre än ett vanligt sommarjobb. 

Nästa vecka ska jag till barnmorskan igen. Blir intressant och se hur mycket jag har gått upp. Jag håller tummar och tår på att vågen visar typ samma som förra gången jag var där. Sen är det bra att veta vad alla prover osv säger. 
Sen om typ nån vecka så lär jag även få kallelsen om ultraljudet och läkarbesöket. Just ultraljudet är jag inte direkt nervös för. Vi väntar med spänning för att få ett mer exakt datum och även för att se hur många som finns där inne. Vi håller tummarna för en. Haha 
Läkarbesöket däremot är jag lite nervös över. Vad ska läkaren säga? Jag vill helst undvika igångsättning efter vad som hände sist. Jag vill även slippa kejsarsnitt, men skulle kunna funka så länge som allt är planerat och inte som förra gången. Att föda som vanligt dvs vaginalt är väl det mest önskvärda för mig, men vi får helt enkelt se vad som sägs. 
Ja, det är en hel del tankar som går runt just nu angående allt.