Ida Björn

Lediga dagar
Igår och idag har jag varit ledig. Känns skönt när man haft en tuff jobbar helg. Många som gör sig illa nu verkar det som. Både lördag och söndag var det full fart från kl 13.30 till kl 21.15. Inte många minuters vila blev det under passen.

Igår vart det en tvättdag och idag har jag, Ruthan å Therese varit runt i nordmalings byar och satt upp lappar inför vår loppis 5/9. Har ni inget att göra den dagen så kom förbi hemma hos Therese på Drottninggatan 18 mellan kl 11-16 och fynda lite. Både jag och Therese har gått bersärkagång och rensat husen på diverse saker. Inredning, elektronik, köksredskap, kläder, böcker, tavlor, skönhetsprodukter, kläder för både vuxna och barn och massor av leksaker.

 Något kommer ni alltid fynda. Vresig du är man, kvinna, pojke eller flicka. Billigt kommer det med vara, för vi vill juh bli av med allt! 




Nu sitter jag och Ruthan och kikar på film i väntan på att Therese med barn ska komma hit och även mannen i detta hus ska komma hem. Kronhjortskav blir det till middag och köttbullar till barnen. Götta. Längtar redan till middagen!!! 

Imorgon är det jobb som gäller igen, men det kommer nog bli en lugn dag då vi flyttar tillbaka till vår hemavdelning igen. Ska bli skönt att få komma tillbaka till lokaler som man hittar i. För jag hittar typ ingenting där vi är nu eftersom större delen av tiden vi varit på op 1 så har jag varit inlåst på iva 2. Enda fördelen med att vara på op 1 är att man går några extra steg då omklädningrummet vårt ligger kvar nere brevid vår avdelning och även vårt fikarum. Haha. 

Näe, roa Ruthan en stund innan främmandet kommer!

Ha en fortsatt trevlig tisdag där ute i vårt avlånga land!