Ida Björn

Story of my Life
Jag kan verkligen inte förstå detta med att vara hemmafru, för att det är väl typ det man är nu när man är föräldraledig och hemma med barn och hund. Jag är så fruktansvärt utråkad på dagarna och min kropp skriker efter att få börja jobba igen. Jag saknar alla mina fina kollegor och jag saknar att få vara med och förändra människors liv. 
Att gå hemma och städa, ta hand om barnen, laga mat och allt det andra gör man juh ändå trots att man har ett arbete att gå till på dagarna. Eller det kanske bara är jag som gör allt som en "hemmafru" gör och arbetar samtidigt. Haha. 
 
Annars då, vad händer mer.. 
 
Jo, men imorgon så ska jag ÄNTLIGEN få gå till frissan tackvare en fin flicka vid namn Mimmi som ställer upp och tar hand om mina hulliganer undertiden. Kan lova att jag verkligen längtar att få sätta mig i stolen och bli ompysslad ordentligt. Sen passar det ju jädrans bra till att få en ny frilla eftersom det är dop på lördag. Hihi. Jag vet dock inte riktigt hur jag ska klippa mig utan det får bli en överaskning både för er och för mig i slutändan. Haha. Kanske kommer hem flintskallig. 
 
Det här dopet tror jag kommer bli min död. Jag håller just nu på söka för kung och fosterland efter någon som kan tänka sig sjunga på dopet. Alla jag har frågat har antingen varit bokad på annat eller helt enkelt inte kunnat. Jag har nu skrivit åt två tjejer. En som jag varit i kontakt med tidigare, men behövde byta pass på jobbet ifall hon skulle kunna och en som jag vet vem det är, men inte känner. Kan inte någon av dessa så skiter jag i live musik på dopet. Det suger eftersom det är den lilla detaljen som gör det så mycket mer personligt, men men man kan inte få allt här i världen. 
Middagen och fikat till dopet är då helt i sin ordning. Det känns ändå otroligt skönt. Måste bara köpa det sista, dvs det som ej håller sig en vecka, på fredag när Nicklas kommer hem från jobbet. 
 
Cili hon är så fruktansvärt övertaggad just nu på att få döpas. Dock tror hon att prästen kommer dränka henne med vatten. Haha. Ja, jag har försökt förklara att prästen bara kommer ta vatten i sin hand och he på Cilis huvud, men hon tror ändå på sin egna teori. Undra om hon kommer bli besviken på lördag när prästen inte gör som Cili tänkt sig. Återstår att se. Haha. 
 
Ruthan vet vi inte hur hon kommer reagera. Hon är väl inte den som direkt gillar vatten i ansiktet men det ska nog gå bra iaf, hoppas vi. Det ända vi behöver tänka på är att hon ska ha sovit ordentligt innan cermonin. 
 
Just nu så ligger Ruthan och sover sin längre tupplur och Cili sitter och ser på Tv och känner lugnet så jag får en liten egentid och vad är inte bättre än att sitta och uppdatera er lite om vardagen och sen sätta sig och spela Unreal Tournement
 
Visste ni att min man äntligen har gått med på att jag ska få ta om min septum piercing!!! Snacka om att jag är övertaggad på det! Innan sommaren ska den sitta på plats. Hihi
 
Bjuder på två fjortisbilder eftersom min älskade septum piercing sitter på plats där. ÄLSKAR`T !!!