Ida Björn

Toaletten
Idag fick Nicklas in handfatet och skåpet i toaletten nere. Det känns så otroligt roligt att vi får till toaletten så som vi vill ha den. Det blir lite annorlunda med tanke på tapeterna men vi är sjukt nöjda. 
Sen att vi hittade ett litet handfat med skåp som passade vår lilla toalett är ett stort plus i kanten. 

Lite dålig kvalitet på bilden men här ser ni resultatet hittills. Så nu kan vi tvätta händerna på toaletten igen då vi äntligen har ett handfat igen 😁

Nicklas är och jobbar som vanligt. Blir nog inte allt för många timmar inatt men några iaf 😀 Cili ligger uppe i sin säng, sover förhoppningsvis, jag och Björn ligger nere i soffan och myser framför The Walking Dead. Jag slutade se den serien när säsong 3 kom ut men nu har jag tagit upp den igen. Självklart fastnade jag i den typ direkt när jag började se den igen. Haha. Har väl typ 6 avsnitt kvar sen är det slut på säsong 6 och det är sista säsongen på Viaplay. 

Jag och Cili har bestämt att gå på affären imorgon och handla så vi kan baka semelbullar imorgon. Finns det något jag verkligen älskar så är det semlor och det finns inget godare än hemmagjorda semelbullar. Pappa bakade dom godaste semelbullarna jag ätit så imorgon får vi se om jag ärvt min faders bakkunskaper när det gäller mjuka kakor. Småkakor så som drömmar och kolasnittar vet jag att jag ärvt bakkunskaperna av min far för mina småkakor är gudomliga. Haha #självförtroendetpåtopp. Haha. 

Näe, nu säger jag bye bye för denna gången för nu jädrans händer det grejer i walking dead!