Ida Björn

The time is soon here

Snart är tiden kommen. Bara 6 dagar kvar sen får jag ÄNTLIGEN gå på SEMESTER. Om jag längtar ? Näe, vem gör det 😂 haha 

Dock vet jag att efter 1 vecka, okej 2 veckor max så kommer jag vara less på ledighet och vilja tillbaka till jobbet 😂😂 de här med ledighet är inte direkt min starka sida. 

I helgen var det marknad i Nordmaling och till helgen i ära så kom Cilis farfar Kjella ut till Nordmaling. 
Jag skulle egentligen ha jobbat i helgen men lyckades byta bort de passen så jag ska jobba denna helg istället. För en gångs skull var jag faktiskt ledig då svärfar var på besök. 
Hittade egentligen inte så där jätte mycket WOW på marknaden, men det var roligt att se att den håller på växa igen. Ännu roligare var att det var max 3 klädstånd och 3 godisstånd. Annars på marknader brukar det mestadels vara just klädstånd och godisstånd. 
Cili fick först åka tekoppen två gånger och det tyckte hon var superduper skoj. Hon ville bara snurra fortare och fortare. Känns som att hon och jag kommer åka mycket karuseller när hon bli äldre 😁 inte mig emot 😉 
Sen gick vi ett varv. Först hittade Cili en paw Patrol hund som man kunde gå med i koppel som skällde, gick och spelade paw  Patrol låten men efter ha pratat med Cili så bestämde vi oss för att gå vidare och se om hon hittade något annat och det kan man säga att hon gjorde. 
Det gick väl typ 5 minuter så kom vi till ett stånd med kepsar och andra accessoarer. Hon föll direkt för en spiderman keps. Jag sa då att hon fick välja mellan den och en leksak och självklart valde hon kepsen. 
Det roliga var att när vi gick fram till just det ståndet så la säljaren fram massa kepsar med prinsessor och hello kitty men Cili dissade det totalt för hon var 100% inställd på en spiderman keps. Haha. 
Det är mammas tjej det ♡ 

Sen blev det lite godis, korvar, bröd, munkar och sen ville Nicklas köpa rökt sidfläsk men där sa jag nej. Jag är inte direkt förtjust i sidfläsk. Så mycket fett..  
Men vi gick iaf till han som sålde rökt kött av olika slag. Jag stod och kollade på köttet. Fastnade för rökt vildsvin. Vi fick smaka en bit och båda föll för det. Så jag tog fram den största biten jag hittade och köpte den. Just rökt vildsvin har jag aldrig ätit och jag vet att min kära får hade älskat det köttet. Även min bror Patrik vårt imponerad över hur gott det köttet var. 

Sedan vart det hemfärd för vår del. Vi bjöd in till stor middag. Familjen Öberg/Sjöström kom och åt med oss och även mamma och Gunilla kom och åt middag med oss. Det vart en otroligt trevlig kväll. 

Sen på kvällen när alla farit hem så sätt vi oss i köket och spelade monopol. Självklart så spöade jag både Nicklas å svärfar i det 😈 haha. 

På söndag var det lagomt varmt ute fast solen inte sken så vi packade in oss i bilen och for till korptjärn. Det var precis lagomt i vattnet enligt mig och Cili. Björn däremot tyckte det var lite små kallt. När jag hämtade ut honom från bilen så var alla andra nere i vattnet redan så när vi kom ner till vattnet så flög han ut i vattnet och simmade till flytbryggan. Första gången han badade och jag tror inte det är sista gången han badar heller. 

Igår var jag ledig så Jag, cili och Björn var hemma. Förmiddagen var si så där väder men efter lunch kom solen fram och då passade vi på att tvätta. Dock så insåg vi att det var galet mycket mygg nere vid tork ställningen. Jag han bara hänga upp två plagg så hade jag typ 20 myggor på mig. Så blev in och ta på sig mygglotion, sen efter det kunde man hänga tvätten i lugn och ro. 

Det var synd att jag inte kom på att ta en bild på Cili igår när vi var ute. Hon hade tagit på sig sin onepice, stövlar och kepsen (truckkeps). Så hon såg ut som världens lantis. Haha. 
Det är det jag älskar med min dotter. Hennes stil är helt unik och jag kommer "puscha" henne till att hon ska fortsätta med det 😍 varför vara som alla andra när du kan vara awesome 😉? 

Nu är jag framme i Umeå. Så pussar å kramar till er alla där ute 😄