Ida Björn

Tisdag 28 mars

Igår hade jag en ledig dag. Den bestod av rätt mycket precis som alla andra lediga dagar brukar göra. 

Först hade vi besök av världens finaste Elin och hennes två döttrar ♡ Elin är en vän som jag hittade när jag gick på högstadiet, hon gick då i min parallel klass ☺ Elin och jag tappade kontakten efter högstadiet, men sen hittade vi tillbaka till varandra för några år sedan. Tror det var 2013 som vi började hänga igen. 
Jag och Elin har nu fått en väldigt fin vänskap.  Starkare än den vi hade i högstadiet och jag vet att denna fina vänskap kommer aldrig tyna ut som den gjorde i högstadiet ♡ 
Cili och Leia (Elins dotter) hittade varandra väldigt fort ♡ 

Efter tjejerna hade farit så var det tandläkaren som gällde för Cili. Jag och Cili hade pratat mycket om vad tandläkaren skulle göra så när vi kom dit så satte sig Cili i stolen och gapade stort direkt.  Hon var superduper duktig. 
Lill fröken hade ert litet litet hål i en av tänderna längst bak.. snacka om att denna mamma skämdes mängda mycket då tandhygienisten berättade detta.. Tandhygienisten sa då att jag inte behövde skämmas för många små barn brukar få hål just där eftersom det brukar vara problem att borsta just dom tänderna på dom. 
Så nu på fredag ska Cili till tandläkaren för att laga detta hål. Känner mig nästan lite nervös över det. Tandhygienisten tyckte att Cili var väldigt mogen för sin ålder och inte behövde något lugnande innan, men när hon skulle visa instrumenten och maskinerna de skulle använda så skrek cili bara rakt ut och ville gå när hon visade ena borren. 
Så vi får se på fredag hur detta kommer gå. Jag hoppas att det kommer gå bra. Jag vill verkligen inte att hennes första "riktiga" besök ska bli en hemsk upplevelse 😔 

Efter tandläkar besöket så for vi på falhgrens och då fick cili köpa en leksak för att hon var så duktig.  Jag sa till cili att om hon är lika duktig hos tandläkaren på fredag skulle hon få köpa en leksak till. 
Jag och Nicklas hittade även lite saker på falhgrens. Lite gott och blandat. 
Sen vart det hem och laga mat. Efter maten bar det iväg till frissan för mig. 
Älskar när man går till frissan och säger "du får helt fria händer". Håret blev kortare. Det går att styla håret nu. Fick även typ rosa hår. Haha. Visst det vart snyggt med färgen, men aldrig mer rosa för det är inte min färg 😂😂 dom hade fått in en ny produkt som hon ville testa på mig och jag sa självklart ja. Den nya produkten var då en sprayfärg och självklart tog hon rosa 😂😂 
Aja den skulle inte sitta så länge och som allt annat så rockar jag naturligtvis denna rosa färg 😎😂😎😂 
Men jag blev iaf nöjd med frisyren och det är huvudsaken 😊 

När jag kom hem igen efter det så slappade vi bara framför tvn. Vi såg på det alltid underhållande programmet Ullared. Så nu hoppas jag bara Nicklas har någon semester i sommar så vi kan fara ner till syrran och även boka in en resa till ullared när vi väl är i södra Sverige 😊 Det är ca 17 mil från syrran till ullared. 

Nu sitter jag på tåget till jobbet. Hoppas det blir en bra dag idag. I måndags när jag jobbade var det en mindre dag. Var på sal med en väldigt otrevlig operatör. Sånt är alltid lika roligt. Man får ta massa skit då. Det var första gången denna operatör varit otrevlig på riktigt mot mig. 
Kommer operatören vara så otrevlig igen så kommer jag bara förklara för henne att jag inte accepterar sånt beteende och att hon får klara sig utan en undersköterska. 
Man kan bara ta skit till en viss gräns men när den är nådd så måste man markera det, för det är min arbetsplats. Jag ska inte behöva gruva mig för att fara på jobbet och måsta vara på sal med denna människa. 

Hoppas ni har en trevlig dag. Ser ut att kunna bli bra väder idag 😊🌞🌞